Schoorsteenveger in Rijswijk

Duinoord - ASPB.

G edurende de koude dagen in de wintermaanden wilt u natuurlijk wel gebruik maken van uw huiselijke haard. Maar weet u wel hoe het gesteld is met uw schoorsteen? Wij van Duinoord Dak- en schoorsteentechniek adviseren u een inspectie te laten uitvoeren voordat u er weer gebruik van maakt. Een inspectie kunt u het beste laten uitvoeren door een professioneel schoorsteenveger uit Rijswijk of omstreken. Duinoord is al sinds 1900 een gerenommeerd schoorsteenveger aangesloten bij de Algemene Schoorsteenveger Patroons Bond (ASPB). Met Duinoord kunt u vertrouwen op een professionele schoorsteenveger tegen een uitgekiende prijs-kwaliteit verhouding.

Duinoord, als uw schoorsteenveger in Rijswijk, biedt u o.a. de volgende voordelen:

  • 10 tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Bij onze camera inspecties blijft geen scheurtje verborgen
  • Al sinds 1900 dak- en schoorsteenspecialist
  • Wij bieden uitgekiende prijs-kwaliteit verhouding

Wilt u direct een prijsopgave ontvangen voor onze werkzaamheden als schoorsteenveger in Rijswijk? Bel dan direct 070 345 58 77 of 070 345 03 95. Ook kunt u bellen als u eerst nog vragen heeft over de mogelijkheden. Duinoord Dak- en schoorsteentechniek is gevestigd aan de Van Speijkstraat 211 in Den Haag.

Jaarlijks schoorsteenvegen

Jaarlijks dient de schoorsteen uit preventief oogpunt geveegd of wel geïnspecteerd te worden. Wij als moderne schoorsteenvegers in regio Rijswijk weten en zien vaak meer dan u zou denken. Een goed onderhouden rookkanaal is van belang voor een goede gezondheid en om brand en andere problemen te voorkomen. Is uw schoorsteen nog niet geveegd dan wordt het tijd om een afspraak te maken met Duinoord!

Wat kan Duinoord verder voor u betekenen?

Duinoord is al 3 generaties dak- en schoorsteenspecialist sinds 1900. Wij zijn een Hof-, rijks- en stadschoorsteenvegers erkend gediplomeerd bedrijf. Wij bieden verscheidene diensten, waaronder:
  • Fabrikant en leverancier van R.V.S rookgasafvoersystemen
  • Milieuvriendelijk afpersen van schoorsteenkanalen d.m.v. een rookgenerator
  • Inwendige rookkanaal-inspecties met geavanceerde televisie- en endoscopie-apparatuur
  • Diverse maatwerkprojecten, waarbij wij gebruik maken van onze eigen werkplaats
  • Een reeks eigen produkten waarmee wij onze kwaliteit kunnen waarborgen

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten of ons inschakelen als uw schoorsteenveger in Rijswijk? Bel dan direct 070 – 345 58 77. Duinoord heeft voor vele klanten al werkzaamheden uitgevoerd. Enkele referenties daarvan zijn Dienst van het Koninklijk Huis, BAM Techniek, Imtech Maintenance en American Embassy.

Dienst van het Koninklijk Huis    BAM techniek      Imtech Maintenance      American Embassy