Duinoord, uw schoorsteenveger in Voorburg

Duinoord - ASPB.

U kent het wel, de oer-Hollandse koude dagen. Tijdens deze dagen wilt u natuurlijk wel gebruik maken van uw huiselijke haard. Maar hoe is het met uw schoorsteen gesteld? Voordat u uw huiselijk haard weer wilt gebruiken, raden wij van Duinoord u aan om eerst een inspectie te laten uitvoeren door een professioneel schoorsteenveger uit de regio Voorburg. Duinoord is een gerenommeerd familiebedrijf. Al 3 generaties lang, sinds 1900, zijn wij dak- en schoorsteenspecialist. Als u zich richt tot Duinoord Dak- en schoorsteentechniek als uw schoorsteenveger in Voorburg, kunt u vertrouwen op een betrouwbare en professionele schoorsteeenveger met een uitgekiende prijs-kwaliteit verhouding.

Duinoord, als uw schoorsteenveger in Voorburg, biedt u o.a. de volgende voordelen:

  • 10 tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Bij onze camera inspecties blijft geen scheurtje verborgen
  • Al sinds 1900 dak- en schoorsteenspecialist
  • Wij bieden uitgekiende prijs-kwaliteit verhouding

Wilt u direct een prijsopgave doen voor onze werkzaamheden als schoorsteenveger in Voorburg? Bel dan direct 070 345 58 77 of 070 345 03 95. Ook kunt u bellen als u eerst nog vragen heeft over de mogelijkheden. Duinoord Dak- en schoorsteentechniek is gevestigd aan de Van Speijkstraat 211 in Den Haag.

Schoorsteenveger, oud ambachtelijk beroep

Schoorsteenvegen is tot op heden nog steeds een dankbaar en gerespecteerd beroep. Ondanks dat de centrale verwarming niet meer weg te denken is, wordt er nog steeds op grote schaal met hout gestookt of gebruik gemaakt van een gaskachel. Echter alles wat brandt in een openhaard of kachel levert rookgassen op en moet worden afgevoerd door het rookkanaal. Door de rook kan er roet ontstaan. En roet dient verwijderd te worden om problemen zoals een schoorsteenbrand te voorkomen. Hiervoor kunt u dan ook Duinoord inschakelen als uw schoorsteenveger in regio Voorburg.

Jaarlijks dient de schoorsteen uit preventief oogpunt geveegd of wel geïnspecteerd te worden. Wij als moderne schoorsteenvegers in regio Voorburg weten en zien meer dan u denkt. Een goed onderhouden rookkanaal is van belang voor een goede gezondheid en om brand en andere problemen te voorkomen. Is uw schoorsteen nog niet geveegd dan wordt het tijd om een afspraak te maken met Duinoord!

Wat kan Duinoord verder voor u betekenen?

  • Fabrikant en leverancier van R.V.S rookgasafvoersystemen
  • Milieuvriendelijk afpersen van schoorsteenkanalen d.m.v. een rookgenerator
  • Inwendige rookkanaal-inspecties met geavanceerde televisie- en endoscopie-apparatuur
  • Diverse maatwerkprojecten, waarbij wij gebruik maken van onze eigen werkplaats
  • Een reeks eigen produkten waarmee wij onze kwaliteit kunnen waarborgen

Duinoord heeft voor vele klanten al werkzaamheden uitgevoerd. Enkele referenties daarvan zijn Dienst van het Koninklijk Huis, BAM Techniek, Imtech Maintenance en American Embassy.

Dienst van het Koninklijk Huis    BAM techniek      Imtech Maintenance      American Embassy